BASES PER A LA PASSAREL·LA DE COSPLAY GIROCÒMIC 2023

La passarel·la consistirà en una exhibició sense actuació del cosplay desitjat, sense necessitat que el cosplay sigui realitzat per tu mateix, sigui comprat, deixat, llogat o altres variants.

No és necessària una actuació, solament posa't el cosplay, puja a l'escenari, posa per a les càmeres i gaudeix allà dalt!

El jurat revisarà 2 hores abans (16 h) els cosplays dels participants. La passarel·la començarà a les 18 h del dissabte 14 d'octubre de 2023, a l'escenari de la Girocòmic, es pregarà màxima puntualitat per pujar en l'ordre de les pre-inscripcions (corresponent al Nº d'inscripció del correu automàtic que es rebrà de confirmació de participació) i lluir el teu cosplay.

Si es vol pujar a l'escenari amb més persones de forma continuada, és a dir, amb numeros conseqüents, serà necessari que feu a la vegada la inscripció per asegurar-vos que els vostres nº de participació siguin seguits. 

No es faràn canvis de nº de participació per motius d'organització del esdeveniment.

Serà necessari portar el resguard que t'enviarem de la inscripció que acabes de realitzar, per saber qui ets i quin cosplay portes. Aquest resguard a més et permet accedir a l'esdeveniment de manera gratuïta.

Es concediran quatre premis en quatre disciplines per valor de 150€.

Disciplines:

Millor Armadura

Millor Confecció

Millor Caracterització

Premi Especial

 

Els cosplays que no hagin sigut elaborats a mà no podran optar al premi però si participar.

AMB EL SUPORT DE:
Col·laboradors