Fermín Solís

Dibuixant de còmics i Il·lustrador

12.10.19

Nascut a la ciutat extremenya de Madroñera es va traslladar a Càceres quan amb prou feines comptava amb un any de vida on, a dia d'avui, encara resideix.

Les seves primeres publicacions es realitzen com col·laboracions en fanzines com ara La Comictiva, Monogràfic o L.S.D. i no va ser fins l'any 2000 quan l'editorial independent Subterfuge Comics va publicar el seu primer treball: Donant Tombs.

Ha col·laborat en la majoria de les revistes actuals de còmics com TOS, Dues Vegades Breu, Bon Profit ... A més dels llibres col·lectius Tapa Roja, Article 20, Project Superior o Panorama. Les seves obres s'han traduït i han estat editades als Estats Units, Canadà i França per algunes de les editorials independents més importants d'aquests països.

Alterna la seva feina com a dibuixant de còmics amb il·lustracions per llibre de text (La Galera, SM, Anaya, Santillana) amb premsa (El País, El Mundo).

En el terreny infantil crea el personatge Astro-Ratolí amb el qual ha publicat diversos àlbums de còmics i escriu i il·lustra contes infantils com Anaís no es vol tallar les ungles dels peus (Tatanka Books, 2013), El meu oncle Harjir (Narval, 2015 ), Operació Frankenstein (Narval, 2016) o Així és Santiago (L'aneguet Editorial, 2017)

Ha estat finalista del Premi Nacional de Còmic per Buñuel en el laberint de les tortugues (Reservoir Books, 2019) que ha tingut adaptació cinematogràfica collint gran èxit de públic i crítica i diversos premis en diferents festivals internacionals.

El podeu trobar a:

        - Instagram: @ferminsolisilustracion

        - Twitter: @BuñuelLaberinto

        - Blog: Fermín Solís

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR