Lola Vendetta

Il·lustradora

DURADA:  60'
12.10.19

Lola Vendetta és l'alter ego de Raquel Riba Rossy, una jove il·lustradora filla dels 90 's resident a Barcelona. El personatge va néixer el 2014 sota la necessitat d'expressar el que l'autora sentia cap a aquestes coses de la societat i d'alguns individus que li tocaven els ovaris.

Solitària a l'habitació de la Raquel, va néixer Lola Vendetta. Va començar per llençar a les vies del metro a un vellet que la morboseó, i no fossin poques les víctimes que van caure després. Tot aquell que fos descortès, atrevit i irrespectuós amb Raquel, moria sàdicament sota la katana de Lola Vendetta.

A través de la Lola, vivim els conflictes de treball, família, parella, amics ... la frustració femenina davant certes posicions ortodoxes d'alguns troglodites i un munt d'eines d'empoderament per a tota aquella que es sumi al carro.

Amb el temps, Lola Vendetta s'ha convertit en la veu del silenci de les dones. A través d'ella i dels múltiples missatges amb propostes de vinyetes que li arriben a l'autora, les dones cobren protagonisme.

Lola tindrà potser pèls a les cames i a les aixelles, però ni un de sol en la llengua. Afilada, contundent i femenina, així és Lola Vendetta.

La podeu trobar a: 

      - Instagram: @lola.vendetta

      - Facebook: @lolitavendetta

      - Pàgina web: www.lolavendetta.net

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR