Risin Star

Kpop Dance Covers

DURADA:  60'
13.10.19
Escenari KPOP Risin Star
Escenari KPOP Risin Star

Risin' Star, un grup de Barcelona format per 6 nois. El grup va ser format a principis de 2018 moguts per la seva passió pel ball i per la cultura asiàtica, especialment la coreana. 

Des de la creació del grup s'han esforçat per pujar vídeos setmanalment al seu canal de Youtube aconseguint guanyar milers de subscriptors i més d'un milió i mig de visualitzacions. 

Han ballat a diferents exhibicions, concursos i festes relacionades amb la cultura asiàtica a més d'organitzar diferents activitats i esdeveniments a la seva ciutat per a difondre el seu amor per la cultura oriental.

Cada membre del grup té el seu propi encant, la qual cosa fa possible la formació d'un grup on les seves febleses i fortaleses es complementin les unes a les altres. 

Estan molt il·lusionats de poder actuar per primera vegada a Girona i poder ensenyar-nos els balls d'artistes de K-pop als que li han dedicat tant esforç i passió.

Els podeu trobar a:

      - Instagram: @risin.star

      - Twitter: @StarRisin

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR