TÈCNIQUES D'ENTITAT amb Ernest Sala

Masterclass d'entintat: explorant tècniques tradicionals i digitals
amb ERNEST SALA

En aquest taller, ens submergirem en l'apassionant món de l'entintat artístic, majoritàriament centrat en tècniques tradicionals, però també explorant algunes eines digitals i tot el que es pot aconseguir amb elles. Analitzarem les diverses eines al nostre abast per entintar els nostres dibuixos i il·lustracions: Rotrings, plomalls, pinzells, entre d'altres. A més, donarem una ullada als nous programes digitals com ara Clip Studio, Procreate o Photoshop.

Durant el taller, presentarem exemples d'artistes que han utilitzat aquestes tècniques amb mestria, oferint inspiració i enfocaments creatius. Explorarem com cada eina pot influir en l'estil i l'expressió artística.

De manera opcional, els alumnes tindran l'oportunitat de posar en pràctica el que hagin après, provant els diferents materials tradicionals sobre una il·lustració que s'els proporcionarà durant la sessió. Aquesta experiència els permetrà sentir i apreciar la versatilitat de cada tècnica i com s'adapta al seu propi enfocament artístic.

Vine i uneix-te a aquest emocionant taller d'entintat, on descobrirem junts un món de possibilitats creatives!

  • Ponent:

Ernest Sala

  • Preu:

3.00 € per persona

  • Quan?

Dissabte 14 d'octubre a les 12 h

  • On?

Aula Masterclass by Escola Joso

  • Inscripcions:

A partir del dia 26 de setembre a les 18h a https://tickets.girocomic.cat/ca/masterclass

  • Col·labora:

 

 

TÈCNIQUES D'ENTITAT amb Ernest Sala