AQUAREL·LA AMB MAI EGURZA

Masterclass: Descobrint els secrets de l'Aquarel·la
amb Mai Egurza

Explorarem en profunditat com funciona l'aquarel·la i desvetllarem dues tècniques fonamentals: pintar sobre humit i sobre sec, així com l'art de les veladures. Aprendrem com cada tècnica pot donar lloc a resultats sorprenents i únics a les nostres obres d'art.

A la primera part de la masterclass, ens centrarem en les tècniques bàsiques de pintar sobre humit i sobre sec. Descobrirem com utilitzar la humitat del paper a favor nostre per crear efectes lluminosos i suaus, així com aconseguir detalls precisos en treballar sobre un paper sec. Veurem exemples d'artistes que dominen aquestes tècniques i com apliquen els seus coneixements a les seves obres.

A la segona part, explorarem l'intrigant món de les veladures. Aprendrem com crear capes translúcides de color, superposant delicadament capa sobre capa, per aconseguir efectes de profunditat, tonalitat i atmosfera a les nostres pintures aquarel·lades.

A més, investigarem les textures que es poden aconseguir amb les diferents pinzellades. Veurem com l'ús adequat dels pinzells pot enriquir les nostres creacions amb efectes com esquitxades, línies soltes o traços controlats.

El punt següent serà recomanar materials per a aquells que s'iniciïn a l'aquarel·la, així com per a artistes més avançats. Explicarem les diferències entre diferents qualitats d'aquarel·les, pinzelles i paper, perquè cada participant pugui prendre decisions informades segons les necessitats i el nivell d'experiència.

Al punt culminant de la masterclass, Mai Egurza realitzarà una demostració en directe, pintant una il·lustració que ja haurà preparat prèviament. Durant la demostració, els participants podran observar de cerca cada pas del procés creatiu, des de la selecció del color fins a l'aplicació de tècniques avançades.

L'edat més adequada per participar en aquesta masterclass és a partir dels 14-15 anys, ja que requerirà un nivell de comprensió i habilitats artístiques d'acord amb la temàtica presentada.

Uneix-te a aquesta enriquidora masterclass i submergeix-te en el fascinant món de l'aquarel·la. Descobreix com combinar tècniques i materials per donar vida a les teves pròpies obres mestres en aquest meravellós medi artístic. T'esperem per a un viatge ple d'inspiració i creativitat!

 

Ponent:

Mai Egurza

Preu:

3.00 € per persona

Quan?

Dissabte 14 d'octubre a les 16 h

On?

Aula Masterclass by Escola Joso

Inscripcions:

A partir del dia 26 de setembre a les 18h a https://tickets.girocomic.cat/ca/masterclass


Col·labora:

AQUAREL·LA AMB MAI EGURZA