KIM

En Kim va començar la seva carrera com a dibuixant de còmics a la revista musical Vibraciones i després va treballar en altres publicacions com ara Mata ratos, El víbora i Por favor. Va guanyar reconeixement a través de les pàgines de El jueves amb la seva sèrie Martínez el facha, una sàtira de l'extrema dreta espanyola que ja és part de la història del còmic nacional.

La seva trajectòria ha estat guardonada amb diversos premis, com el Gran Premi del Saló Internacional del Còmic de Barcelona i el XII Premi Internacional d'Humor El Gat Perich. L'any 2010, juntament amb Antonio Altarriba, va rebre el Premi Nacional del Còmic per El arte de volar, una biografia del pare d'Altarriba que també és una de les millors cròniques de l'Espanya del segle passat. El 2016, aquesta parella d'autors va publicar El ala rota, una nova representació de l'Espanya del segle XX narrada des de la perspectiva de la mare del guionista.

La seva última obra és Nieve en los bolsillos, una novel·la gràfica autobiogràfica que explora el tema de la iniciació i fa un homenatge a una generació que va haver de deixar la seva llar en busca d'una vida millor.

✍ Signarà exemplars el dissabte 14 d'octubre a les 12.30 h.

#lagirocomic #girocomic2023 #girona

 

 

KIM