Dibuix de model en viu

Una de les maneres més efectives per aprendre a dibuixar o perfeccionar el teu dibuix és copiar del natural. No hi ha res millor que agafar la dinàmica de sortir sempre de casa amb una llibreta i un llapis i aprofitar el temps mort per prendre notes del que veiem. 

Quan volem començar a prendre apunts del natural, és habitual que ens costi menys dibuixar objectes o escenaris perquè estan quiets, i al final, als nostres dibuixos sembla que els carrers sempre estiguin deserts perquè no tenim temps d’estudiar les proporcions de les persones. Moltes vegades, aixequem la vista del paper i allò que dibuixàvem s’ha esfumat, no en queda ni rastre. I ara què?

Perquè això no passi, hem d’agilitzar la mà. I perdre la por de “fer-ho malament”. I com es fa això? Doncs dibuixant.

El dibuix de model en viu ens ajuda a entendre i estudiar com es mou i comporta el cos humà, quin és l’esquelet que ens manté d’empeus. I el dibuix de model amb temporalitats curtes ens ajuda a agafar velocitat en el traç, ens ajuda a no entretenir-nos amb detalls sense importància, ens ajuda a construir un personatge de manera sòlida amb quatre traços.

Taller apte per a tots els nivells, tan si no has dibuixat mai abans amb model com si ja tens molta pràctica.

Si t’agrada treballar amb un bloc o algun llapis concret, porta’l!

 

Quan?
Dissabte 14 d'octubre a les 17 h

On?
Aula Tallers d’Adults

Preu:
Gratuït

Edat recomanada: 
A partir de 14 anys

Inscripcions
A partir del dia 26 de setembre a les 18 h a https://tickets.girocomic.cat/ca/tallers

Col·labora


Dibuix de model en viu