Cartell 2019

Paco Cavero (Tarragona, 1980)

Gironí d'adopció des del 1992, Paco Cavero comença la seva vida artística com a grafista a Norma Editorial, després d'haver estudiat "Art gràfic" a l'Escola Joso (Barcelona, 1998-2002).

Poc després, a la mateixa Norma Editorial, desenvolupa la secció "Dibuja con Dibus!" per la revista "Dibus!", i esdevé entintador i colorista del gran Daniel Torres amb tres àlbums del seu mític personatge "Roco Vargas".

Poc després, juntament amb Guillermo Mendoza, i sota els guions de Kevin J. Anderson, publica a l'americana IDW Publishing la minisèrie "Grumpy Old Monsters".
Al mateix temps treballa com il·lustrador publicitari per agències importants per campanyes de Bollycao, Nivea, Real Madrid o Oraldine entre d'altres.

El 2007 el món del cinema entra a la seva vida i comença la seva carrera cinematogràfica amb el rodatge del curtmetratge "Yo y sus geranios". Del 2011 al 2016 escriu i dirigeix una trilogia de curtmetratges de to fantàstic ("Le llamaremos Bobby" - "Por eso no tengo hermanos" - "Verde Pistacho") amb la que aconsegueix més de 400 seleccions internacionals i 45 premis.
Recentment ha codirigit, juntament amb Alicia Albares, el curtmetratje "La tercera parte" que es podria convertir en llargmetratge properament.

Però mai oblida la seva besant artística i continua treballant per Norma Editorial, i d'altres editorials com Dark Horse, com a colorista.

A principis d'any ha fusionat el dibuix amb el cine i ha estat l'encarregat de fer l'storyboard del film "Bajocero" de Lluís Quílez, produïda per Morena Films.

www.pacocavero.com
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR