Carles Ponsi

Durant la dècada dels 2000, Ponsí es va iniciar obtenint diferents premis com el 2n premi del Concurs de Còmic de les CCOO, el 1r premi del Concurs de Còmic Ciutat de Girona juntament amb José María Izquierdo. També va treballar a la revista Cáñamo, amb la sèrie Lucas Flaiworker, juntament amb José M. Izquierdo, Gómez i Quim Bou o mensualment va participar amb una il·lustració humorística a la revista Zero

 

Ha publicat en tota mena de revistes, tant espanyoles Cáñamo, Zero, Amaníaco, etc, com llatinoamericanes AGMagazine, El Chamuco, Freddie, etc.) i webs nord-americans ManhuntDaily. També ha realitzat vinyetes polítiques per a Minoria Absoluta.

 

La seva vocació per l'humor l'ha portat a fer el grup musical satíric Gabriel i representar monòlegs humorístics a Buenos Aires, Barcelona i Madrid. També va guionitzar la sit-com El Ronyó de la Ciutat, una radionovel·la de 16 episodis emesa per diverses localitats catalanes i juntament amb Albert Puigpinós i Irene Minovas El Ronyó Produccions, va realitzar la sèrie Sona Sopar, sèrie d'àudio emesa al programa 3xl.net de K3 de Televisió de Catalunya. El 2016 estrena el programa d'esquetxos Epic Fail a Metro FM juntament amb el monologuista Carles Artés.

 

Al febrer de 2016 publica el seu primer còmic Socors! La meva mare té Facebook!! amb Grafito Editorial i il·lustra el llibre infantil Martín i el pastís de xocolata de Julián Guerra per a l'editorial Samarcanda.

 

Al camp de l'animació destaquen els videoclips UN DEUX TROIS i Mon Petit Oiseau, cançó presentada al Festival d'Eurovisió de 2009 ElectronikBoy, la contraportada d'Amandititita, per a Sony BMG Mèxic i la portada i el llibret del 2n CD de Mugroman.

 

Presenta Amado Líder (Fandogamia)

 

Signarà: Diumenge 9 a les 11h

Carles Ponsi